Välkommen till galakvällen!

Den 5 mars är det dags för den allra första uppsättningen av Guldhemmet, i anrika Vinterträdgården på Grand Hôtel i Stockholm. För att leda gästerna genom den glittrande galan har Hemnet plockat in två riktiga proffs: prisbelönta programledaren Gina Dirawi och kända influencern – och numera programledaren – Margaux Dietz.

Galakvällen kommer att starta klockan 19.00, med en fördrink följt av en trerätters middag och en prestigefylld prisutdelning där vi hyllar 2019 års bästa prestationer av fastighetsmäklare och bostadsutvecklare. Kvällen kommer även att bjuda på både underhållning och en storslagen fest.

Vi garanterar att det här kommer att bli en kväll du inte vill missa.

Dress code: Mörk kostym

Guldhemmet hyllar den svenska bostadsmarknaden

Guldhemmetgalan, som för första gången arrangeras den 5 mars 2020, kommer att hylla fantastiska insatser inom fastighetsmäklar- och bostadsutvecklarbranschen under året som gått. Eftersom majoriteten av priserna är nomineringspriser vill vi bjuda in dig som är verksam inom bostadsbranschen att vara med och påverka vilka som blir finalister och vinnare.

Målet är att galan ska bli ett årligt återkommande event och vi vill etablera priset som ett kvalitetsmärke för extraordinära personer och prestationer inom bostadsbranschen. Galan kommer att äga rum i anrika Vinterträdgåden på Grand Hôtel i Stockholm. Guldhemmet är ett initativ från Hemnet.

Hemnet – Sveriges största bostadsportal

Hemnet är Sveriges största bostadsportal. Sedan starten 1998 har vi varit en självklar mötesplats för mäklare liksom för säljare och köpare av bostäder och fastigheter.

Vår vision är att vara nyckeln till en enklare bostadsaffär. Därför erbjuder Hemnet marknadens största utbud av bostäder; flest antal potentiella köpare; produkter som möjliggör för säljare att påverka sin bostadsaffär och tjänster som ger mäklare möjlighet att stärka sitt varumärke.

Vi är en av Sveriges största sajter och appar och sett till befolkning är vi den mest populära bostadsportalen i världen.